Så gör du vårt glutenfria knäckebröd
Det har kommit flera förfrågningar på hur vi gör vårt glutenfria knäckebröd här på Guteskolan. Så vi tänkte att vi lika gärna kunde lägga ut receptet till er på hemsidan.
Lycka till! Och hör gärna av er om ni hittar på några smaskiga varianter på receptet.
[alert color=”white”]
RECEPT PÅ GLUTENFRITT KNÄCKEBRÖD
Ingredienser:
2 dl majsmjöl
1/2 dl linfrö
1/2 dl sesamfrö
3/4 dl solroskärnor
1/4 dl pumpakärnor
1/2 dl olivolja
2 1/2 dl kokande vatten
Gör så här:
Blanda alla torra ingredienser, häll på kokande vatten.
Bred ut det på en plåt med bakplåtspapper. Strö över flingsalt.
Sporra ut fyrkanter så det är blir lättare att bryta isär.
In i ugnen i 150 grader i en timme.
[/alert]
Lämna en kommentar
Want to join the discussion?Dela med dig av dina synpunkter!