Lördagen den 6 december slår vi upp portarna för allmänheten och tar emot nyfikna elever, föräldrar och andra som vill veta mer om vår verksamhet. Alla program kommer att finnas representerade och ni får gärna ställa frågor till elever och personal.

Kom till Gutegymnasiets lokaler på Broväg 25 mellan klockan 10.00-13.00. Vi kommer samtidigt att ha öppet hus vid hundtränarprogrammets lokaler vid Gute hundcenter på Hantverksgatan 5. Vid intresse visar frisörprogrammets elever sina lokaler på Broväg 8. Vi bjuder på lättare lunch (kl 11-12) och möjlighet kommer att finnas att boka bord på restaurangprogrammets julbord kl 13.00.

[alert color=”white”]

HÅLLPUNKTER UNDER DAGEN

– Kl 10.30 samt 12.00 informerar rektor Luis Barnes om verksamheten.

– Kl.11.00 samt 12.30 presenterar elever som varit i Indien sina erfarenheter från resan.

Dessutom:

– Elever från hundprogrammet visar upp sin verksamhet på Gute hundcenter.

– Restaurangprogrammet och barn- och fritidsprogrammet ordnar julbord och barnaktiviteter

– Hantverk/frisörprogrammet kommer att finnas på plats och styla besökarna.

– Estetprogrammet media kommer att ta julkort

– Samhällsvetenskapsprogrammet ordnar en tipspromenad, förstapris ger två fribiljetter till julbordet.

– Musikprogrammet kommer att uppträda under hela dagen

– Ekonomiprogrammets UF-företag presenterar och säljer sina produkter.

[/alert]

[alert color=”green”]

Julbordet

Restaurang och livsmedelsprogramprogrammet med personal ordnar julbordet mellan klockan 13.00-15.00.

Vuxen: 250 kr inklusive alkoholfri dryck (alkohol serveras inte)
Barn mellan 5-12 år: 100 kr inklusive dryck.

Maila ulrika.brorson@guteskolan.se om du vill boka plats till julbordet.

[/alert]

Dela med dig av dina synpunkter!