Nationalpark, strand och vattenfall

Under förra veckan hann jag med att göra två utflykter, en med svenskarna som vårt gymnasium här har ordnat, och en privat med Amandas familj (Amanda är en annan utbytesstudent från Guteskolan). Under utflykten med skolan hade vi en minibuss vi körde runt i till olika ställen.

Vi började i en nationalpark där det fanns jättefina vandringsslingor, och det kändes nästan lite som att man befann sig i skogen i ”Jurassic Park”. Vi gick runt och tittade och tog kort i några timmar, och sedan begav vi oss vidare till en strand. Det var den största stranden jag någonsin varit på! Flera kilometer lång och omringad av berg. Den är svår att beskriva med ord så jag låter bilderna tala för sig själva.

Under söndagen åkte jag och Amanda med hennes pappa, mamma och lillasyster på en till heldagsutflykt. Vi började vid ett jättefint vattenfall och sedan fortsatte vi till en annan stad där det fanns en marknad, och till slut tog vi färjan till en annan ö. Vi hann med många olika ställen under dagen, och nu känner jag faktiskt att jag fått se väldigt mycket av Chile. Det är ett vackert land och naturen skiljer sig väldigt mycket från Sverige. Speciellt Gotland som är helt platt mot Chile som nästan bara består av berg och dalar.

Nu är det bara 19 dagar kvar tills vi beger oss mot Santiago för att spendera den sista veckan där innan vi åker hem till Sverige igen. Tiden har flugit iväg, men det måste vara ett bra tecken på att vi har haft en riktigt bra vistelse här i Chile. Vi hörs snart igen!

/Linnea

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.