”Det var varje fotografs dröm”

Det var en tidig fredagsmorgon som vår grupp bestående utav sex elever och en lärare körde på båten och drog iväg på resan till fotomässan i Stockholm.

Det första vi gjorde när vi anlänt till Stockholm var att försöka hitta ett bra ställe att äta på, det blev McDonalds. Det blev ett kort besök på resturangen då vi var ivriga att fortsätta vår resa, men även utav rädslan att få böter på grund utav en lite speciell parkering.

Nästa stopp på resan var ett fantastiskt besök på Fotografiska. Där fick vi se många sorters bilder; roliga, sorgliga, konstiga och även många bilder på nakna människor utav fotografer såsom Herb Ritts, Lisen Stibeck och många andra fenomenala fotografer. När vi sedan lämnade Fotografiska så var våra huvuden fulla utav inspiration och nya idéer på fotografiska projekt.

Efter Fotografiska så var det dags att köra till fotomässan. När man kom in på mässan så tappade man nästan andan, det var varje fotografs dröm. Det fanns kameraförsäljare, en enorm fotoutställning, föreläsningar, tävlingar där man kunde vinna helt otroliga priser och så mycket mer. Våra 3 timmar på mässan var så roliga att det kändes som enbart 5 minuter.

Efter fotomässan så hade vi några timmar kvar tills båten skulle gå så vi satte vår kurs mot Ikea för att äta kvällsmat, resan dit bestod utav både snarkningar och skratt, då en sov och resten fick se på vår lärares något säregna körning.

Vi lämnade Ikea mätta och belåtna och påbörjade vår resa till båten som skulle ta oss hem. vi fick på vår väg till båten se hur fantastisk Stockholm såg ut under kvällen, med alla ljus som glittrade och lyste upp staden i mörkret vilket gav den ett drömlikt utseende.

Resan hem med båten gick snabbt och vi hade roligt, och när alla kommit hem och gått och lagt sig, så somnade nog alla med ett leende på läpparna.

Av: Trine Cederblad

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.