Vi ses igen på tisdagen den 8 januari kl. 08.00.

Tills dess – ha ett underbart jullov!

På torsdagen hade 7-9 julavslutning och då fick vi bland annat lyssna på Luciagruppen som sjöng Molly Sandens ”Sand”. Lärarna bjöd på en jul-låt. Sedan fick vi besök av hiphop-tomten, och senare kom faktiskt också den riktiga tomten, i år igen.

En fin dag som vi kommer att minnas.

God jul alla fina elever!

Vi fick en stämningsfull julavslutning igår (trots regnet) med flera sånger och tal.

Eleverna i F-6 gick i fackeltåg ner till St Görans ruin och där fick vi både se och höra flera häftiga framträdanden. Det var Blinka lilla stjärna, Julen är äntligen här, en Avicii-låt och såklart låten Jultomten.

Rektor Anna höll ett tal och med hennes slutord, ”att inte stressa – för julen, den kommer ändå”, vill vi passa på och önska er alla en god jul och ett gott nytt år.